https://gardens-face.business.site/?utm_source=gmb&utm_medium=referral#details

Kertgondozás

Tavaszi kertindítás

A megépített kertjeinket illetve minden meglévő kertben megindul az élet tavasszal. A tavaszi kertindítás az egy összetett és körültekintő feladatokat tartalmaz. A kerttulajdonosaink előszeretettel választják tavasszal.

Kora tavaszi metszés

A növények nyugalmi időszakában a legideálisabb a metszési munkálatok elvégzése. Fontos a beteg vagy sérült hajtások eltávolítása és sebkezelése.

Fitotechnikai munkákat csak szakképzet és hozzáértő többéves tapasztalattal rendelkező szakemberre kell bízni . 

Gyepszellőztetés tavasszal 

A gyepfelületen az elhalt fűszálak nyesedékmaradványok eltávolítása profi gyepszellőztetőgép vagy kézi gyepszellőztető gereblye segítségével. A tavaszi gyepindítás során pótolhatjuk a hiányos és elhalt területeket felülvetéssel, valamint a talajegyenlőtlenségeket kiegyenlíteni. Ne feledkezzünk meg a lassan feltáródó  tápanyagok  kijuttatásáról.

A tavaszi gyepindító szolgáltatásunkba beletartozik a gyepfelület gyomirtása.

Válassza a komplex gyepindító csomagunkat ,amely magába foglalja a gyomirtót  és a tápanyagot is. Egyedi ajánlatunkat kérje telefonon vagy email-en.

Gyepszőnyegfektetés 

Kérjen árajánlatot zöldíteni kívánt területére "Fűre lépni szabad" jeligére :D .

+36-20 212 1608


Füvesítés 

.

Sövénynyírás 

A meglévő sövények alakító ,formázó metszésére és nyírására van szüksége? Akkor jó helyen jár. Ne vesződjön végeláthatatlan órákat a formázással. Bízza ránk a piszkos munkát és vegye igénybe szolgáltatásunkat. +36-20/2121608

https://gardens-face.business.site/?utm_source=gmb&utm_medium=referral#details https://gardens-face.business.site/?utm_source=gmb&utm_medium=referral#details